Ön jelenleg a(z) Sulinet Média Tár Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Angol nyelvi gyakorlat HD videokonferencia használatával

365

Angol nyelvi gyakorlat HD videokonferencia használatával


A győri Kazinczy Ferenc Gimnázium és a debreceni Tóth Árpád Gimnázium közös angol nyelvi gyakorlata videokonferencia használatával. (rövidített változat)

A Sulinet+ Multimédia Központ program módszertani oktatásának első, referencia felvétele.
A diákok első alkalommal vesznek részt olyan oktatási gyakorlaton, ahol a tanár egy másik helyszínről, HD videokonferencia kapcsolaton keresztül kommunikál velük. A kezdeti, óvatos megnyilvánulásokat, reakciókat a gyakorlat során egyre természetesebb kommunikáció váltotta fel.

A két helyszín az egymásról látott kép mellett számítógépes tartalmat is be tud mutatni egymásnak. Jelen esetben a debreceni, már meglévő interaktív táblán végzett munka is látható a győri helyszínen.
A HD videokonferencia technológia olyan kommunikációs hátteret biztosít, ahol hosszútávon fenntartható a figyelem, a megfelelő módszertani alapok elsajátítása után pedig a személyes kapcsolathoz hasonló helyzet teremthető.
Az ilyen típusú oktatás, gyakorlat, szakmai eszmecsere sokat segít két egymásal együttműködő intézmény számára.

A gyakorlatot vezette:
Lőrincz Andrea angol tanárnő - Kazinczy Ferenc Gimnázium, Győr.

Videokonferencia módszertani oktatás:
Lengyel Miklós – NIIF Intézet
lengyel.miklos@niif.hu
+36 20 474 5568

több kevesebb


Sulinet Multimédia Központ demonstráció

Angol nyelv

videókonferencia, távoktatás, angol oktatás, Sulinet+ Multimédia Központ, módszertani oktatás

4:41

2015. november 4.

Lengyel Miklós

2015. november 9.

365
<iframe width="480" height="385" src="//sulinet.videotorium.hu/hu/embed/12055" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés